Hyvä tietää

Vakuutukset

K.O. Club ei vakuuta kuntonyrkkeilijöitä joten harrastajien on itse hankittava kuntonyrkkeilyn kattava vakuutus, kannattaa varmistaa omasta vakuutusyhtiöstään korvaako se tapaturman lajiharjoittelussa.

Varusteina nyrkkeilyssä

- Hyvät tasapohjaiset sisäurheilukengät/nyrkkeilytossut
- t-paita/urheilupaita, kevyet urheilu- tai verryttelyhousut, juomapullo ja pieni hikipyyhe.
- Hanskoja löytyy salilta lainaksi mutta yleensä kannattaa hankkia omat hanskat jo hygieniasyistäkin, jos päätät jatkaa harrastusta. Oikeanlaisten hanskojen hankinnassa voi kysyä neuvoja salilta.
- Tämän lisäksi on hyvä olla käsisiteet, joiden avulla voi välttyä mahdollisilta ranne-, rystys- tai sormivammoilta. Käsisiteiden sitomisessa on tärkeää, että siteet tukevat rannetta, peukaloa ja rystysiä. Käsisiteiden sitomisessa on monia eri tapoja. Voit kysyä salilla apua joko valmentajilta tai muilta salilla kävijöiltä.

Muuta muistettavaa/salin yleisiä käytäntöjä

- Tule ajoissa salille, että ehdit vaihtaa vaatteet ja varustautua muutoinkin ennen treenien alkua. Kengät jätetään eteiseen niille varattuun paikkaan.
- Laita varusteet ennen harjoitusta valmiiksi, kääri käsisiteet ajoissa, huolehdi varusteiden hyvästä hygieniasta
- Kun ohjaaja puhuu, muut kuuntelevat
- Kunnioitetaan harjoituskavereita ja muita ihmisiä
- Opittuja tekniikoita ei käytetä salin ulkopuolella
- Huolehdi treenin jälkeen välineet omille paikoilleen ja kerro vetäjille, mikäli huomaat välineistössä jotain puutteita tai vikoja.

Kurssien maksuvälineinä meillä käyvät pankkisiirron ja käteisen lisäksi Smartumin liikuntasetelit tai Smartum Saldo, Sporttipassi sekä Tyky -kuntosetelit ja Tyky Online.