Tapahtumat 2013

Amin & naiset ryhmäpotretissa treenien jälkeen...
Miesten treenien ryhmäpotretti.

 

K.O. Clubin Superviikonloppu

Clubin syyskausi huipentui 15.-16.11.2013 varsinaiseen superviikonloppuun. Saimme vieraaksemme Amin "Idi" Asikaisen joka perjantaina veti jälleen tiukkaakin tiukemmat treenit sekä naisille että miehille. Hiki irtosi ja hauskaa oli! Lauantaina vuorossa oli treenit junnuille Urheilutalolla ja tulevaisuuden mestarit saivatkin hyvää oppia sekä tsemppiä euroopan mestarilta.

Lauantaina iltasella irroiteltiin sitten hikeä toisenlaisissa tunnelmissa pikkujoulujen merkeissä. Paikalle saapui taas runsain mitoin juhlakansaa joka pääsikin "Tanssimaan Tähtien Kanssa" myös Idin osallistuessa kaupungin parhaisiin bileisiin. Musiikista vastasi Mind The Gap ja vierailevana solistina piipahti paikalla myös Maria Tyyster. Tanssin ja muun hauskapidon lisäksi ohjelmasssa oli myös limbokisa sekä Aminin tiukka haastattelu josta isot kiitokset Heli Mälkiälle. Tietysti jälleen palkittiin myös ahkerimmin treenanneita sekä muita ansioituneita clubilaisia. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja erityisesti kiitokset järjestelytalkoisiin osallistuneille!

Vuoden klubilainen Antti ja klubitar Raisa.
Euroopanmestari Amin Asikainen ja Teräslady Mia pikkujoulutunnelmissa.

Jussi "Iceman" Koivula vieraili Clubilla

Savonlinnan Boxing Night -tapahtumaan matkalla ollut ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula vieraili K.O. Clubilla torstaina 15. elokuuta viimeistelemässä kuntoaan ja veti samalla treenit clubilaisille. Paikalle saapuneet n. 30 seuran jäsentä saivat paljon arvokasta oppia Jussin tehokkaassa ohjauksessa. Kiitokset kaikille treeneissä mukana olleille ja tietysti erityisesti Jussille, mukavaa kun poikkesit salillamme!

Ahkerat treenaajat Jussin kanssa yhteiskuvassa.