Tapahtumat 2014

Kaupungin parhaat pikkujoulut

Pikkujouluja vietettiin Clubilla lauantaina 13.12.2014 hyvällä meiningillä. Tarjolla oli jälleen boolia ja pientä purtavaa ja tietysti livemusaa josta tällä kertaa vastasi Elephant Experience.

Tuttuun tapaan palkittiin myös ahkeria klubilaisia: Vuoden klubilainen tänä vuonna on Kari "Karzan" Ahola ja Vuoden Klubitar Emilia Skriko. Valmentajista palkittiin Ulla Ahola ja Anni Suutari sekä Tapani Kaarniemi. Myös ahkerimmin treeneissä käyneet kuntoilijat palkittiin. Vuoden Keijoksi naiset olivat valinneet Kari Aholan ja KunniaKeijo titteli myönnettiin ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulalle.

Kiitokset kaikille juhlissa mukana olleille ja erityisesti talkootyössä mukana olleille :)

Vuoden klubilainen Kari "Karzan" Ahola.
Vuoden klubitar Emilia Skriko.

Boxing Night Savonlinnassa
& Jussin vierailu Clubilla

Loppukesällä klubilaiset matkasivat seuraamaan Boxing night -tapahtumaa joka järjestettiin Olavinlinnassa 16.8.2014. Kehässä nähtiin Matias Laitinen, Juho Haapoja, Niklas Räsänen, Jarkko Putkonen, Eva Wahlström ja Jussi Koivula joka myös poikkesi edellisenä päivänä Klubilla valmistautumassa Savonlinnan koitokseen. Jussi tuli tapaamaan Clubilaisia vielä matsin jälkeenkin. Myös  Amin Asikainen poikkesi juttelemassa kanssamme. Reissu oli oikein onnistunut, paikan päällä ja bussissa riitti tunnelmaa mennen tullen. Kiitokset kaikille mukana olleille ja erityiskiitokset Jylhikselle joka kärsivällisesti kuskasi porukkaa :)

 

 

Ylemmässä kuvassa Jussin treeneissä Klubilla olleet yhteispotretissa. Alakuvassa K.O. Clubin kannustusporukka yhteispotretissa illan parhaan eli Jussi Koivulan kanssa Olavinlinnassa.

Teriskisat 2014 Asinsaaressa

Asinsaaren upeissa maisemissa kisailtiin 24.5. himotuista Teräsmiehen & Teräsladyn titteleistä helteisen aurinkoisessa huippusäässä. Kilpailu oli tasaväkinen, mutta kärkikolmikot erottuivat selkeästi sekä naisissa että miehissä. Vuoden 2014 Teräsmies on Antti Mäkitalo. 2. Yki Tynkkynen 3. Antti Korhonen 4. Juuso Eteläpää ja jaettu 5. sija Juha Pulkkinen ja Riksa.

Vuoden 2014 Teräslady on Ulla Ahola. 2. Mia Arakchou 3. Emilia Skriko. 4. sijalla Nora Puonti ja Laura Ikävalko 6. Teija Auvinen   

Paljon onnea voittajille!! Suuri kiitos kilpailuun osallistuneille ja tapahtumassa mukana olleille! Saatiin järjestettyä huippuhauska ja hilpeä kisa, jossa sattui ja tapahtui. Ilta huipentui syömisen ja saunomisen kautta iltanuotiolle kuuntelemaan kitaran sulosointuja ja laulujakin lauleltiin.

Amin "Idi" Asikaisen huipputreenit Klubilla

26.4. saimme jälleen vieraaksemme euroopanmestari Amin Asikaisen joka veti tuttuun tapaan loistotreenit. Isot kiitokset "Idille", Timo Mikkolalle kuvista sekä kiitokset myös kaikille treeneissä mukana olleille. Allaolevasta linkistä löydät kuvia Aminin treeneistä.

http://timi65.kuvat.fi/kuvat/K.O.CLUB+Asikainen+2014+04/