Tapahtumat 2015

Kauden päättäjäiset /
nyrkkeilyilta Klubilla 19.12.2015

Lauantaina 19.12. vietettiin Klubilla kauden päättäjäisiä. Alkulämmöt otetiin Riksan vetämillä treeneillä jonka jälkeen lämmiteltiin lisää saunassa. Illan päätteeksi seurattiin Robert Heleniuksen em-titteliottelua. Kiitokset mukana olleille, vuonna 2016 treenaillaan taas!

Klubin uudessa "punttinurkkauksessa" vedettiin vuoden 2015 viimeiset sekatreenit perjantaina 18.12.

Juhlaviikonloppu 13.-14.11.2015: Idin treenit, pikkujoulut ja 20-vuotisbileet

Perjantaina 13. marraskuuta saimme jälleen mieluisia vieraita kun euroopanmestari Amin "Idi" Asikainen saapui Lappeenrantaan vetämään treenejä Klubin naisille ja miehille. Ohessa muutama otos Idin supertreeneistä.

Naisten treenaajien ryhmäpotretti.
Miehet ryhmäpotretissa.
Anin Asikainen, Mika Riikonen ja Jussi Koivula paljastivat hyväntekeväisyyskeräyksen tuottaman summan.

Lauantaina Klubilla olikin sitten toisenlainen tunnelma kun juhlittiin Klubin 20-vuotista taivalta ja seuran pikkujouluja. Nyrkkeilysali oli jälleen viritetty edustuskuntoon ahkeran talkooväen toimesta: Pöydät notkuivat herkkuja, maistuvaa boolia oli tarjolla ja juhlavalot oli ripustettu nyrkkeilysäkkien tilalle.

Tuttuun tapaan ahkeria treenaajia sekä klubin hyväksi työtä tehneitä palkittiin: vuoden klubilaiseksi valittiin Tomi Koponen ja vuoden klubittareksi Jenni Pöysti, valmentajista kiitospalkinnot saivat Antti Mäkitalo ja Ulla Ahola. Myös Klubin hyväntekeväisyyskeräyksen tuotto paljastettiin, EKKS:n lastenosastolle saatiin kerättyä hienosti lähes 3000 euroa!

Illan kruunasi livemusiikki josta tällä kertaa vastasi Black Devils. Lähes parisataa juhlijaa nautti huippumusiikista ja tanssi itsensä uuvuksiin. Hauskaa oli ja tunnelma oli loistava, kiitos kaikille mukana olleille ja tietysti erityiskiitokset talkooporukoille juhlien valmisteluista (ja sotkujen siivouksesta seuraavana päivänä).

Juhlaväkeä riitti salin täydeltä.
Yllä Teräsmieskisojen voittajakolmikko, alla Black Devils
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

Allaolevassa videoklipissä säkki saa kyytiä Jussi Koivulan Klubilla 29.3.2015 vetämissä treeneissä :)

Get Flash to see this player.

Teräsmies & Teräslady 2015

Kolmisenkymmentä Klubilaista kokoontui lauantaina 16.5. aurinkoiselle Kimpisen kentälle kun ratkottiin ketkä ovat vuonna 2015 K.O. Clubin Teräsmies & Teräslady. Teriskisojen noin 25 vuoden historian ehkä tyylikkäimpään mainoslehtiseen oli eksynyt sana leikkimielinen. Tänä vuonna tuo sana olisi pitänyt olla vähintäänkin lainausmerkeissä, sillä Kimpisen kentällä mitattiin oikeasti sekä lihasvoimaa että kestävyyttä.

Seitsenottelu sisälsi seuraavat lajit: 100 kpl swingi, 400 m juoksu, 100/60 kpl (M/N) etunojapunnerrusta, 400 m juoksu, 50 thrusteria, 400 m juoksu ja kruununa liikkeiden kuningas 50 kpl yleisliikkeitä. Lajit suoritettiin non-stoppina loppuajan ratkaistessa voittajan. Kahvakuulapainot olivat miehillä 16 ja naisilla 12 kg.

Kovakuntoiselle osallistujakaartille em. jumppa oli lähinnä venyttelyyn rinnastettavaa lämmittelyä ja hiki taisi enemmänkin tulla kirkkaasta kevätauringosta kuin fyysisestä rasituksesta. Tulostaso oli kova:

Naiset:
1. Anni S. 19 min 36 sek, 2. Jenni P.19.56, 3. Kaisa-Mari M. 20.41

Miehet:
1. Teppo L. 17.22, 2. Toni Ku. 18.58, 3. Topi R. 19.26

Näiden aikojen rikkomista voi kuka tahansa mennä testaamaan! Mahdolliset tuntemukset kehossa sunnuntaina johtuvat todennäköisesti huonossa asennossa nukutusta yöstä tai vastaavasta. Ensi vuonna jotakin uutta uusien järjestäjien toimesta. Muistetaan treenata, sillä aina kovaakin tasoa voi parantaa!

Kiitos osallistujille ja anteeksi! -Ulla & Antti-

Jussi Koivulan supertreenit

K.O. Clubin harrastajat saivat taas nauttia huipputason treeneistä kun ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula vieraili Clubilla 29.3.2015.  Hiki irtosi ja paljon hyvää oppia saatiin, suuret kiitokset Jussille vierailusta ja tervetuloa taas uudelleen :)

Jussin treeneihin osallistuneet klubilaiset ryhmäpotretissa.