Tapahtumat 2016

Perinteiset Teriskisat 3.9.2016

Lauantaina 3.9. kisailtiin Harapaisten kentällä vuoden 2016 Teräsmies & Teräslady titteleistä. Tuttuun tapaan edellisvuoden mestarit olivat järjestäneet mukavat mittelöt.

Harapaisella kisailtiin niin saappaalla keilaamisessa, kahvakuulan heittämisessä, takaperin pituushypyssä, tukkihumalajuoksussa kuin tehtäväradassakin. Viimeinen rasti pidettiin Clubin punttisalilla, jossa soudettiin 100 metriä soutuergolla.

Kisa oli tiukkaakin tiukempi, sijoitukset 1-2pisteen erolla seuraavaan sijaan.

Teräsmies 2016: 1. Antti, 2. Kari A, 3. Juha P

Teräslady 2016: 1. Tiina M, 2. Sonja M, 3. Jonna S

Kisojen jälkeen vietettiin jatkoja Clubin salilla, sauna lämpeni ja pientä purtavaakin oli tarjolla.

Paljon onnea voittajille! Iso kiitos kaikille mukana olleille, ja treeni-intoa syksyyn!

 

Daddy Loves You -dokkari & Jussi Koivulan huipputreenit 14.5.2016

"Daddy Loves You on dokumenttielokuva maailman huipulle tähtäävästä ammattinyrkkeilijästä ja ihmisestä kamppailemassa oman elämänsä varjoja vastaan. Alkoholin ja päihteiden vuoksi 12-vuotiaana orvoksi tullut ja myöhemmin samasta syystä myös kaksi sisarustaan menettänyt Jussi Koivula on suomalaisen ammattinyrkkeilyn yksinäinen susi, joka itse kokee, ettei hänellä ole edes erityisiä lahjoja nyrkkeilijäksi. Mutta nyrkkeily on ainoa ammatti minkä hän kykenee itsellään näkemään." 

Lauantaina 14.5.2016 klubilaisille tarjoutui tilaisuus nähdä dokumentti ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulasta Lappeenrannan Kino-Aulassa. Myös itse päätähti Jussi Koivula perheineen oli paikalla ja vaikuttavan elokuvan jälkeen Jussi vastaili katsojien kysymyksiin ja kertoi elämästään & elokuvanteosta.

Elokuvan jälkeen klubilaisille oli luvassa vielä lisää herkkua kun siirryttiin Klubin nyrkkeilysalille jossa Jussi Koivula vielä veti tiukat treenit halukkaille. Hiki lensi ja mukavaa oli, suuret kiitokset Jussille vierailusta.