Treenikalenteri

Kuntonyrkkeilykurssit uusille harrastajille

 

Naisten alkeisryhmä aloittaa maanantaina 2.9.2019 klo 19.30:
Treenit aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30- 21.00 K.O. Clubin nyrkkeilysalilla, osoitteessa Koulukatu 21. Kurssin hinta 90,- vuoden loppuun sisältää treenit kaksi kertaa viikossa. 

Miesten alkeisryhmä aloittaa tiistaina 3.9.2019 klo 19.30:
Treenit aina tiistaisin ja torstaisin klo 19.30-21.00  K.O. Clubin nyrkkeilysalilla, osoitteessa Koulukatu 21 . Kurssin hinta 100,- vuoden loppuun sisältää treenit kaksi kertaa viikossa. 

Uusilla kursseilla kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ilmaisia tutustumiskertoja (viikon 36/2019 treenit)! Ei ennakkoilmoittautumista, ilmoittautumiset treenien yhteydessä salilla em. aikoina. Hanskat seuran puolesta, tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Kurssien maksuvälineinä meillä käyvät pankkisiirron ja käteisen lisäksi Smartumin liikuntasetelit tai Smartum Saldo, Sporttipassi (ePassi) sekä Tyky -kuntosetelit ja Tyky Online.

Kuntonyrkkeily on tehokas laji, koska se kuormittaa vartaloa monipuolisesti. Nyrkkeilyliikkuminen vaatii aktiivista jalkojen työskentelyä ja ylävartalo kuormittuu lyönti- ja väistöharjoitteista. Laji sopii siis erittäin hyvin mm. paljon tietokonetta käyttäville, jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista. Aiempaa lajikokemusta et tarvitse, uusien harrastajien ryhmät sopivat kaikentasoisille ja kaiken ikäisille kuntoilijoille. Kuntonyrkkeilyn harrastaminen edellyttää tietyn tasoisen perustekniikan joka opetellaan uusien harrastajien ryhmissä jolloin lajiharjoittelusta tulee turvallista ja tarkoituksenmukaista.Tekniikan jatkuva kehittäminen harrastuksen jatkuessa tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja tekee harrastuksesta mielenkiintoisen.

 

K.O. Clubin kilpa- ja junioritoiminta toistaiseksi tauolla

Junnutreenien tavoitteena on ohjata ja liikuttaa nuoria hyvän harrastuksen parissa kohti kilpanyrkkeilykehiä. Kaikista ei kuitenkaan tule kilpailijoita ja mukaan mahtuu myös innokkaita harrastajia. Ikäsuositus nyrkkeilyn aloittamiseen on 10-18 vuotta. Nyrkkeily tuo harrastajalleen paitsi hyvän fyysisen kunnon ja itsepuolustustaidon, myös tervettä itseluottamusta. Nyrkkeilyä harrastavien nuorten ei tarvitse tappelemalla todistella "kovuuttaan" sen paremmin itselleen kuin muillekaan. Nyrkkeilyn parissa nuoret voivat mitata omia kykyjään ja tyydyttää kilpailuviettiään turvallisesti kokeneiden valmentajien johdolla.

Juniorinyrkkeilytreenien pääpaino on kilpanyrkkeilyyn tähtäävällä harjoittelulla. Kilpaileminen ja harjoitusottelut eivät ole pakollisia vaikkakin suositeltavia, mutta harjoitusten kulku menee pääosin kilpailevien ottelijoiden tahtiin. Harjoituksissa käy myös muiden lajien edustajia (mm. potkunyrkkeily ja vapaaottelu) harjoittelemassa nyrkkeilytaitoja.

 


 

Nyrkkeilytreenit Joulutauolla viikot 51-01  !!

Syksyn 2019 kurssit täynnä. Tammikuussa 2020 alkaa taas uudet kurssit.